Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (2024)

menu

chevron_left

Menu

close

chevron_left

Menu

close

Over TrustlocalOver TrustlocalHoe werkt TrustlocalWerken bij TrustlocalContact

chevron_left

Menu

close

Diensten

SchildersAannemersVochtbestrijdersSchoonmaakbedrijvenTuinonderhoud bedrijvenStukadoorsIsolatiebedrijvenDakwerkersGevelspecialistenElektriciensKeukenbouwersLoodgietersZonnepanelen-installateursVloerverwarming-installateursAirco installateursRamen en deuren specialistenArchitectenVloerdersLaadpaal installateursZonwering specialistenSchrijnwerkersChauffa*gistenWarmtepomp installateursBadkamer installateursGlashandels

chevron_left

Menu

close

Diensten

BoekhoudersWebdesignersBeveiligingsbedrijven

chevron_left

Menu

close

Diensten

Verhuisfirma'sBegrafenisondernemersVastgoedmakelaarsAdvocatenBemiddelaarsFotografenFinancieel adviseursRijscholenHypotheekadviseursBelastingadviseurCoachesPsychologenRelatietherapeut

chevron_left

Menu

close

Diensten

TraiteursHuwelijksfotografenDj's

De beste 250+ begrafenisondernemers voor u

Diensten

Voor uw huis

Aannemers

Airco installateurs

Architecten

Badkamer installateurs

Chauffa*gisten

Dakwerkers

Elektriciens

Gevelspecialisten

Glashandels

Isolatiebedrijven

Keukenbouwers

Laadpaal installateurs

Loodgieters

Ramen en deuren specialisten

Schilders

Schoonmaakbedrijven

Schrijnwerkers

Stukadoors

Tuinonderhoud bedrijven

Vloerders

Vloerverwarming-installateurs

Vochtbestrijders

Warmtepomp installateurs

Zonnepanelen-installateurs

Zonwering specialisten

Voor uw zaak

Beveiligingsbedrijven

Webdesigners

Voor u

Advocaten

Begrafenisondernemers

Belastingadviseur

Bemiddelaars

Coaches

Financieel adviseurs

Fotografen

Hypotheekadviseurs

Psychologen

Relatietherapeut

Rijscholen

Vastgoedmakelaars

Verhuisfirma's

Voor evenementen

Dj's

Huwelijksfotografen

Traiteurs

Over Trustlocal

Over TrustlocalHoe werkt TrustlocalWerken bij TrustlocalContact

Login

Selecteer het type uitvaart

Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (2)

Uitstekend | 802

reviews

Uitstekend

802

reviews op

Trustlocalarrow_forward_iosBegrafenisondernemersarrow_forward_iosBegrafenisondernemers in Brugge

Begrafenisondernemers in Brugge

Bekijk de top 10 beste begrafenisondernemers in Brugge en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor het regelen van een uitvaart, zoals een begrafenis of crematie.

filter_listFilters

Sorteren op

Standaard

Soort uitvaart

Begrafenis

Begrafenisondernemer nodig

Per direct / met spoed

Afstand

Trustlocal score

8,5 en hoger

Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (3)Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (4)Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (5)Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (6)Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (7)

Filters

...

...

Top10AggregateReviewSection

Over begrafenisondernemers in Brugge

Wij geven u een overzicht van de beste begrafenisondernemers in Brugge. Een persoonlijk en waardig afscheid met de beste begrafenisondernemers in uw regio.

In Brugge kunt u een begrafenisondernemer vinden om de uitvaart geheel naar wens en budget in te vullen. De begrafenisondernemer biedt nabestaanden ondersteuning bij alles wat er rondom een uitvaart in regio Brugge geregeld moet worden. De opbaarlocatie of condoleance bijvoorbeeld, maar ook de keuze voor een begrafenis of een crematie.

  • Begrafenis: een traditionele begrafenis, met onder andere keuzes over het soort kist, de grafsteen en de catering na de uitvaart.
  • Crematie: een crematies, met onder andere keuzes over het crematorium, de urn en de rouwadvertenties.

In Brugge hebben wij 10+ goede begrafenisondernemers gevonden. De begrafenisondernemers in Brugge hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een 8.4. Welke begrafenisondernemer u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het regelen van de begrafenis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende begrafenisondernemers. Zo kunt u eenvoudig de begrafenisondernemer vergelijken en de begrafenisondernemer kiezen die bij u past.

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte begrafenisondernemer voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste begrafenisondernemers in Brugge.

Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (23)

De beste begrafenisondernemers in Brugge

We laten de beste begrafenisondernemers zien die actief zijn in Brugge. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke begrafenisondernemer u het meeste aanspreekt.

Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (24)

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen begrafenisondernemers.

Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (25)

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de begrafenisondernemers die u het meest aanspreken. De meeste begrafenisondernemers reageren binnen 24 uur. Vind de beste begrafenisondernemer met de beste prijs.

Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (26)

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste begrafenisondernemer voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een begrafenisondernemer in Brugge?

Een begrafenisondernemer kost gemiddeld tussen de € 4000,- en € 10000,- Een begrafenisondernemer mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een begrafenisondernemer kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (27)

€3000€4000€10000€12000

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over begrafenisondernemers in Brugge of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we een lijst samengesteld met de meestgestelde vragen. Hieronder vindt u de antwoorden op deze vragen, zodat u een beter inzicht krijgt in de diensten van begrafenisondernemers.

Hoe kies ik een betrouwbare begrafenisondernemer?

Vind een betrouwbare en betaalbare uitvaartverzorger op basis van:

  • Specialisme – zoals begrafenis in Brugge of crematie
  • Ervaring – jaren werkervaring binnen uitvaartverzorgers.
  • Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per uitvaartverzorger verzameld.
  • Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare uitvaartverzorger in Brugge)

Begin met het vergelijken van de meest betrouwbare uitvaartverzorgers uit Brugge.

Wat kost een begrafenisondernemer?

Mensen die de uitvaart moeten regelen van een dierbare hebben het emotioneel vaak zwaar. Daarom kiezen veel nabestaanden voor een begrafenisondernemer. De begrafenisondernemer biedt nabestaanden ondersteuning bij alles wat er rondom een uitvaart geregeld moet worden. De opbaarlocatie bijvoorbeeld, maar ook de keuze voor een begrafenis of een crematie. Deze ondersteuning wordt doorgaans als geruststellend ervaren. Nabestaanden kunnen hierdoor de tijd nemen voor hun rouwverwerking. Maar wat kost een begrafenisondernemer eigenlijk?

Ondernemingen in uitvaartzorg

In de meeste gevallen maken de kosten voor de begrafenisondernemer deel uit van de gehele uitvaart. Dit komt doordat begrafenisondernemer doorgaans in dienst zijn van een uitvaartonderneming. Voor nabestaanden die de uitvaart moeten regelen, betekent dit dat zij met één partij te maken hebben. Soms heeft de overledene vast laten leggen welke uitvaartonderneming zijn of haar voorkeur had. Ook komt het echter vaak voor dat hierover geen afspraken zijn gemaakt. Om een juiste keuze te maken tussen de verschillende begrafenisondernemer, is het raadzaam om 3 of 4 prijsopgaves op te vragen.

De kosten van een uitvaart

De uiteindelijke kosten voor een uitvaart verschillen namelijk per uitvaartonderneming. Dit komt uiteraard door de verschillen in persoonlijke wensen, maar ook door de verschillende tarieven die gehanteerd worden. Waar u dan aan moet denken? Kiest u voor een begrafenis of een crematie bijvoorbeeld. Daarnaast moet u rekening houden met de kosten voor de opbaarlocatie en de aankleding en catering van de condoleance. Verder zijn er de kosten voor de rouwberichtgeving en dus ook voor de begrafenisondernemer.

Wat kost een uitvaart?

Een dierbare van u komt te overlijden en hij of zij gaf tijdens het leven aan begraven te willen worden. Als de overledene hiervoor geen verzekering heeft afgesloten, kan een begrafenis flink in de kosten lopen. Dit wordt vaak door mensen onderschat. Want wat kost een begrafenis eigenlijk? In België liggen de kosten voor een begrafenis ongeveer tussen de € 7.000 en € 10.000. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren.

De laatste rustplaats

Persoonlijke wensen zijn van invloed op de hoogte van de begrafeniskosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het type kist. Dit kan variëren van een basisvariant tot aan een luxe variant. Daarnaast kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis, maar ook voor een laatste rustplaats in de vrije natuur. Laatstgenoemde heet natuurbegraven. De kosten hiervoor liggen vaak hoger dan die van een traditionele begraafplaats. Wel is het zo, dat u bij natuurbegraven nooit meer iets hoeft te regelen of te betalen. Dat is anders bij een traditionele begraafplaats. Dan moet u na verloop van tijd bijvoorbeeld beslissen of u de grafrechten wilt verlengen.

Uitvaartverzorger en uitvaartonderneming

Kiest u voor een traditionele begrafenis, dan komen hier uiteenlopende kosten bij kijken. Denkt u dan aan de keuze voor de kist, een grafsteen en de kosten voor de uitvaart zelf. Hoeveel gasten wilt u bijvoorbeeld uitnodigen? En wilt u hen ook iets te eten en drinken aanbieden? U kunt hierin begeleid worden door een uitvaartverzorger. Hij of zij helpt u bij het maken van deze keuzes en zal u aangeven wat de kosten zullen zijn. Alle kosten – inclusief de kosten voor de uitvaartverzorger – betaalt u aan de door u gekozen uitvaartonderneming.

Het is raadzaam hier 3 of 4 offertes voor op te vragen, zodat u goed kunt inschatten wat de totale kosten zijn.

Wat te doen bij overlijden?

Er komt van alles op u af als u een dierbare verliest. In een emotioneel zware tijd moeten nabestaanden allerlei praktische zaken regelen en belangrijke keuzes maken. Terwijl rouwverwerking centraal zou moeten staan. Precies om die reden kunt u als nabestaande voor een uitvaartverzorger uit Brugge kiezen. Hij of zij begeleidt u bij alle zaken die geregeld moeten worden. Daarnaast geeft de uitvaartverzorger aan welke keuzes u wanneer moet maken en wat hiervoor de kosten zijn.

Het overlijden melden

De eerste stap die nabestaanden moeten nemen is het overlijden melden. Zo zal de huisarts meteen een Verklaring van overlijden moeten invullen. Verder moet u aangifte bij de gemeente van Brugge doen van het overlijden (met de overlijdensverklaring). De gemeente maakt vervolgens een Akte van overlijden op. Ook moet de uitvaart zo snel mogelijk geregeld worden. Het is in België wettelijk verplicht om een overledene binnen zes werkdagen te cremeren of te begraven. Voor al deze zaken kunt u een beroep doen op de uitvaartverzorger. Daarom doet u er verstandig aan het overlijden ook meteen bij de uitvaartverzorger te melden.

De uitvaartverzorger ontzorgt

Naast de praktische zaken zal de uitvaartverzorger u ook begeleiden bij het maken van keuzes. Als u de keuze voor cremeren, begraven of natuurbegraven heeft gemaakt moet u bijvoorbeeld ook kiezen waar de opbaarlocatie zal zijn. Daarnaast moet er een keuze gemaakt worden over de rouwberichtgeving, de condoleance, de uitvaartceremonie zelf en eventuele catering. Een uitvaartverzorger kan u volledig ontzorgen en helpen de juiste keuzes te maken. Maar al deze keuzes brengen kosten met zich mee. U doet er daarom verstandig aan om 3 of 4 offertes op te vragen alvorens u voor een uitvaartonderneming uit Brugge kiest.

De beste begrafenisondernemer?

Het vinden van de juiste uitvaartverzorger in Brugge is een heel persoonlijke keuze. Om die keuze te maken hebben we alle informatie die te vinden is over uitvaartverzorgers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste uitvaartverzorger is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in België duizenden uitvaartverzorgers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

  • Welke specialisatie; Begrafenissen of crematies? Religieus? Persoonlijke benadering?
  • Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
  • Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
  • Is er veel informatie van ze bekend? Website, foto’s, social media?
  • Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle uitvaartverzorgers in België. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere uitvaartverzorger gelijk, dus objectief.
  • Top 10 beste uitvaartverzorgers in Brugge

    Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste uitvaartverzorgers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de bedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

    Heeft u de uitvaartverzorger in Brugge gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 uitvaartverzorgers in Brugge die te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.

    Wat doet een begrafenisondernemer?

    Als u een dierbare verliest breekt voor u als nabestaande een zware periode aan. U heeft niet alleen een zwaar verlies te verwerken, maar u moet ook allerlei zaken regelen. Denk daarbij aan de uitvaart zelf, maar ook aan de uitvaartceremonie en eventuele rouwberichtgeving. Daarnaast moet u kiezen wat er met het lichaam van uw dierbare moet gebeuren. Een begrafenisondernemer kan u daarbij ondersteuning bieden. Maar wat doet een begrafenisondernemer precies?

    De rol van de begrafenisondernemer

    De werkzaamheden van een begrafenisondernemer zijn zeer divers. In grote lijnen biedt de begrafenisondernemer ondersteuning aan nabestaanden. Hij of zij zorgt voor een juiste organisatie van de uitvaart en alles wat daaromheen geregeld moet worden. Ook geven begrafenisondernemers adviezen aan nabestaanden over alle praktische zaken die bij het overlijden van een dierbare komen kijken. Kortom, u wordt als nabestaande in alles bijgestaan door de begrafenisondernemer. Zowel voor, tijdens, als na de uitvaartceremonie.

    Bezig zijn met rouwverwerking

    Doordat de begrafenisondernemer u als nabestaande begeleidt bij het maken van moeilijke keuzes, kunt u bezig zijn met rouwverwerking. Voorbeelden van keuzes die de begrafenisondernemer u voorlegt zijn de uitvaartwensen en de kosten die daarbij komen kijken. Als de overledene zijn of haar wensen niet heeft laten vastleggen, zal u bijvoorbeeld moeten beslissen wat de opbaarlocatie moet zijn. Ook moet er vaak snel door u als nabestaande beslist worden of uw dierbare begraven of gecremeerd moet worden. Zoals de begrafenisondernemer u zal vertellen, hebben andere zaken zoals de rouwkaart, de condoleance en eventuele rouwadvertentie minder haast.

    ...

    Wat anderen zeggen over Trustlocal

    Op zoek naar de beste bedrijven in uw plaats? Bespaar jezelf veel tijd en zoekwerk. Op Trustlocal kunt u een geschikte match vinden in uw omgeving!

    starstarstarstarstar

    Snel en efficiëntVerschillende firma's contacteerden heel snel. De vertegenwoordigers die zich aanmeldden namen de tijd om het probleem te ontleden en gaven hierbij een goede uitgebreide uitleg wat onmiddellijk vertrouwen gaf. Lees meer...

    account_circle

    Anne

    9 sep op Trustpilot

    starstarstarstarstar

    Snelle bediening en vriendelijkheid.Snelle bediening en vriendelijkheid. Lees meer...

    account_circle

    Math van den Heuvel

    6 sep op Trustpilot

    starstarstarstarstar

    ZEEER vlug en behulpzaamZEEER vlug en behulpzaam Lees meer...

    account_circle

    Henri Moermans

    5 sep op Trustpilot

    starstarstarstarstar

    Snelle en overzichtelijke vergelijking…Snelle en overzichtelijke vergelijking mogelijk van offertes Lees meer...

    account_circle

    Caroline Luypaers

    5 sep op Trustpilot

    starstarstarstarstar

    Onmiddellijke reactie van 4 makelaarsOnmiddellijke reactie van 4 makelaars, die ter plaatse kwamen en waarvan we er één kozen om verder te gaan. Alles loopt vlot. Lees meer...

    account_circle

    klant

    4 sep op Trustpilot

    starstarstarstarstar

    Snelle reactie + afspraak + duidelijke offerte.Snelle reactie + afspraak + duidelijke offetre. Lees meer...

    account_circle

    De Hoef Maurice

    30 aug op Trustpilot

    starstarstarstarstar

    Perfect werkresultaatPerfect werkresultaat, professioneel werk, juiste afspraken, supervriendelijk Lees meer...

    account_circle

    Yvette Verbeerst

    22 aug op Trustpilot

    starstarstarstarstar

    alles correct en soepel verlopenalles correct en soepel verlopen Lees meer...

    account_circle

    VAN DEN VONDER Freddy

    21 aug op Trustpilot

    starstarstarstarstar

    Heel snel en correct geholpenHeel snel en correct geholpen Lees meer...

    account_circle

    Mortier

    15 aug op Trustpilot

    starstarstarstarstar

    Snelle hulpAlles was heel snel gegaan, ik ben heel vlug geholpen 👌 Lees meer...

    account_circle

    Martine Jacobs

    12 aug op Trustpilot

    Andere diensten in Brugge voor u

    Verhuisfirma's in BruggeVastgoedmakelaars in BruggeAdvocaten in BruggeBemiddelaars in BruggeFotografen in BruggeFinancieel adviseurs in BruggeRijscholen in BruggeBelastingadviseur in BruggeCoaches in BruggePsychologen in BruggeRelatietherapeut in Brugge

    Begrafenisondernemers in populaire plaatsen

    Begrafenisondernemers in ZedelgemBegrafenisondernemers in JabbekeBegrafenisondernemers in MaldegemBegrafenisondernemers in OudenburgBegrafenisondernemers in WingeneBegrafenisondernemers in TorhoutBegrafenisondernemers in IchtegemBegrafenisondernemers in LichterveldeBegrafenisondernemers in AalterBegrafenisondernemers in OostendeBegrafenisondernemers in AntwerpenBegrafenisondernemers in GentBegrafenisondernemers in LeuvenBegrafenisondernemers in AalstBegrafenisondernemers in MechelenBegrafenisondernemers in KortrijkBegrafenisondernemers in HasseltBegrafenisondernemers in Sint-NiklaasBegrafenisondernemers in GenkBegrafenisondernemers in RoeselareBegrafenisondernemers in BeverenBegrafenisondernemers in DendermondeBegrafenisondernemers in BeringenBegrafenisondernemers in TurnhoutBegrafenisondernemers in DilbeekBegrafenisondernemers in Heist-op-den-BergBegrafenisondernemers in Sint-TruidenBegrafenisondernemers in LokerenBegrafenisondernemers in Brasschaatbegrafenisondernemers in de buurt

    Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (28)

    De beste begrafenisondernemers voor u

    info@trustlocal.be

    Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (29)

    De beste begrafenisondernemers voor u

    info@trustlocal.be

    Voor Particulieren

    keyboard_arrow_down

    Voor Particulieren

    Hoe werkt TrustlocalKostenoverzichtenKlacht over bedrijf

    Voor Bedrijven

    keyboard_arrow_down

    Voor Bedrijven

    Bedrijfsprofiel verwijderenTrustlocal Top Pro

    Ervaringen

    Bedrijf aanmelden

    Over Trustlocal

    keyboard_arrow_down

    Over Trustlocal

    Over TrustlocalWerken bij TrustlocalContactPrivacyCookiesGebruikersvoorwaarden

    ©

    2024

    Trustlocal

    Top 10 Begrafenisondernemers in Brugge (2024)
    Top Articles
    Every Episode of 'Love, Death & Robots' on Netflix, Ranked
    ‘Love, Death & Robots’: The Best Episodes of Netflix’s Animated Series
    Bank Of America Financial Center Irvington Photos
    122242843 Routing Number BANK OF THE WEST CA - Wise
    Bashas Elearning
    Wordscapes Level 6030
    Cooking Chutney | Ask Nigella.com
    The UPS Store | Ship & Print Here > 400 West Broadway
    Senior Tax Analyst Vs Master Tax Advisor
    America Cuevas Desnuda
    Cumberland Maryland Craigslist
    Declan Mining Co Coupon
    Moe Gangat Age
    The Blind Showtimes Near Showcase Cinemas Springdale
    Azeroth Pilot Reloaded - Addons - World of Warcraft
    Guardians Of The Galaxy Vol 3 Full Movie 123Movies
    How do you like playing as an antagonist? - Goonstation Forums
    Used Drum Kits Ebay
    Scenes from Paradise: Where to Visit Filming Locations Around the World - Paradise
    Lake Nockamixon Fishing Report
    Mzinchaleft
    Rachel Griffin Bikini
    Roster Resource Orioles
    De beste uitvaartdiensten die goede rituele diensten aanbieden voor de laatste rituelen
    Lonesome Valley Barber
    Conan Exiles: Nahrung und Trinken finden und herstellen
    Beryl forecast to become an 'extremely dangerous' Category 4 hurricane
    What Channel Is Court Tv On Verizon Fios
    PCM.daily - Discussion Forum: Classique du Grand Duché
    How to Make Ghee - How We Flourish
    The best brunch spots in Berlin
    Reser Funeral Home Obituaries
    kvoa.com | News 4 Tucson
    Sam's Club Gas Price Hilliard
    Craigslist Brandon Vt
    Publix Coral Way And 147
    Litter-Robot 3 Pinch Contact & DFI Kit
    Enjoy4Fun Uno
    Stanford Medicine scientists pinpoint COVID-19 virus’s entry and exit ports inside our noses
    Is The Nun Based On a True Story?
    Daly City Building Division
    Davis Fire Friday live updates: Community meeting set for 7 p.m. with Lombardo
    The Listings Project New York
    Brandon Spikes Career Earnings
    Setx Sports
    Conan Exiles Tiger Cub Best Food
    Ferhnvi
    Contico Tuff Box Replacement Locks
    Paradise leaked: An analysis of offshore data leaks
    Helpers Needed At Once Bug Fables
    Tanger Outlets Sevierville Directory Map
    Kindlerso
    Latest Posts
    Article information

    Author: Aron Pacocha

    Last Updated:

    Views: 5772

    Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

    Reviews: 87% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Aron Pacocha

    Birthday: 1999-08-12

    Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

    Phone: +393457723392

    Job: Retail Consultant

    Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

    Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.